Не можех да стана от болка, а сега тичам като младо момиче!

Прегледи: 21 689
4.5/5 (24 гласа)

Болката в краката е много често срещан симптом, който се появява поради множество причини. Тя ограничава активността и може да ни лиши от удоволствието на приятните разходки. Неудобните обувки, обездвижването, или пък стоенето в изправено положение дълго време, са само част от причините, поради които голям процент от хората в края на деня се оплакват от болка и дискомфорт в краката. Наличието на болка в краката може да предвещава развитието на определени заболявания.

🌟 Предлагаме Ви домашен лек, който облекчава болките в краката 🌟

Съставки


Може да ви интересува

10 супени лъжици просо
250 мл вода (1 чаша)
1 чаена лъжичка мед

Начин на приготвяне

Измиваме просото с вода и с помощта на цедка. След това го изсипваме в блендер и добавяме 250 милилитра вода. Смиламе до гладкост. Прецеждаме напитката през цедка в чаша. Добавяме една чаена лъжица мед и разбъркваме. Приемаме по една чаша дневно 15 минути преди хранене.

Може да ви интересува:  Това е чаят, който помага за прочистване на дебелото черво и отслабване през нощта

Просо

Просото действа като пробиотик, поддържащ нормална микрофлора в организма. Храносмила се лесно, регулира перистатиката, като предпазва от запек и други. А заради факта, че е алкална храна, просото е една от малкото храни, които алкализират и тялото.

Редица изследвания описват ползите на всяка от съставките в просото. Така например магнезият предотвратява мигрената и инфарктите. Витамин В3 (ниацин) е помощник при намаляване стойностите на холестерола и триглицеридите.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *