Само 2 съставки, които ви помагат да отслабнете, докато спите

Прегледи: 528
5/5 (14 гласа)

Искате ли да свалите няколко излишни килограма, без да се налага да прибягвате до твърде строги диети? Въпреки че е вярно, че за да отслабнете и да имате по-дефиниран силует, е от съществено значение да консумирате нискокалорични храни и да спортувате ежедневно, има някои хранителни добавки и природни средства, които могат да ни помогнат да постигнем целта си по-бързо.

Предлагаме Ви един много вкусен и лесен за приготвяне чай – Как да си приготвим чай за отслабване с канела и мед

За да направите чай за отслабване с канела и мед, просто затоплете 300 мл вода, но без да я оставяте да заври, и добавете 3 пръчици канела заедно с една чаена лъжичка мед. Покрийте и  оставете да престои за 10 минути, преди да премахнете клонките.

Изпийте горещо, за да се възползвате максимално от неговите свойства за изгаряне на мазнини. Ако искате да подобрите вкуса му, можете да добавите резен лимон преди да го изпиете.

Ако пиете чая преди хранене, ще се възползвате от засищащата му сила, но също така е препоръчително да го пиете преди лягане, за да може тялото да се възползва от капацитета му за изгаряне на мазнини и да действа, докато спите.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *