Свекърва ми приема този домашен лек от 15 години за бистър ум и добро зрение

Прегледи: 1 040
5/5 (13 гласа)

Има няколко причини за намалено зрение, като забележителна причина е свързаната с възрастта макулна дегенерация. Смята се, че включването в диетата на храни, които са полезни за очите, може да подобри зрението и цялостното здраве на очите. В редки случаи може дори да намали зависимостта ви от очилата.

Поддържането на мозъка в добро здраве е една от основните задачи, които трябва да изпълним, за да имаме пълноценен живот. В този смисъл паметта е процесът на съхранение, който се извършва в мозъка и който ни помага да запомним информация. Съвсем нормално е с годините мозъкът ни да остарява, което причинява проблеми с паметта, както и леко намаляване на други умения за разсъждение. Поради тази причина и поради голямото му значение, в тази статия ще разкрием един домашен лек за защита на нашия мозък.

Свекърва ми приема този домашен лек от 15 години за бистър ум и добро зрение

Съставки

Дафинов лист – 3 бр
Карамфил – 1/3 чаена лъжица
Вода – 300 мл
Червено зеле – 1/3 бр
Лук – 1 бр

Начин на приготвяне

Добавяме дафиновите листа и карамфила в тенджера. Наливаме 300 мл вода и варим за 10 минути на умерен котлон. Покриваме тенджерата с капак и оставяме да престои за 20 минути.

Настъргваме зелето, нарязваме лука на дребно и ги добавяме в блендер. Прецеждаме запарката от карамфил и дафинов лист в блендера. Смиламе добре съставките. Прецеждаме сместа с помощта на цедка и тензух. Приемаме по 1 чаша на ден в продължение на 10 дни. След това правим почивка от 15 дни.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *