150 пъти по-силен от лекарствата! Прочиства черния дроб и червата!

150 пъти по-силен от лекарствата! Прочиства черния дроб и червата!
Прегледи: 2 385
4.7/5 (16 гласа)

Навиците ни в начина на живот, като нездравословно хранене, липса на редовна физическа активност или недостатъчна или неправилна почивка, карат тялото ни да не функционира по най-подходящия начин. Токсините и други вещества, които не се препоръчват за тялото, се натрупват и карат различни органи на тялото да работят с по-голяма скорост и с прекомерна работа, което в средносрочен и дългосрочен план може да повлияе на функционирането на тези органи, причинявайки патологии, които може да доведе до сериозни проблеми.

Сред тези органи откриваме някои толкова важни като бъбреците или черния дроб. И двете са отговорни за поддържането на тялото свободно от токсини, почистването на всички излишъци, които причиняваме с нашия прием и елиминирането на определени видове вещества, които вече не са необходими в тялото ни. Ако тези функции не се изпълняват правилно, тялото ни се разболява, затова е важно те да функционират перфектно. Има някои природни средства, които могат да ни помогнат да ги почистим.

Може да ви интересува:  Природно средство за лечение на възпален черен дроб

150 пъти по-силен от лекарствата! Прочиства черния дроб и червата!


Може да ви интересува

Съставки

Сини сливи – 8 бр
Вода – 400 мл
Лимон – 2 бр
Джинджифил

Начин на приготвяне

Измиваме сливите и ги разрязваме на две, като отстраняваме костилките. Поставяме ги в блендер, наливаме водата и смиламе до получаването на еднородна смес. Прецеждаме сместа. Изстискваме сока от лимоните и го добавяме към сока от сливи. Настъргваме джинджифила, поставяме го в цедка и с помощта на лъжица прецеждаме сока към сока от сливи. Разбъркваме и нашия здравословен сок е готов.

Начин на прием

Пием по една чаена чаша сутрин и още една следобед (по желание) в продължение на 7 дни. Сокът съхраняваме в хладилник.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *