Ефективни трикове за отслабване за по-малко от 3 месеца

Прегледи: 737
5/5 (11 гласа)

Може би най-популярната мечта сред хората е да могат да отслабнат за възможно най-кратко време, без много усилия и без много финансови инвестиции. Поради тази причина повечето от тях търсят начин, който им позволява да постигнат тази цел.

В този смисъл трябва да се спомене, че популярното периодично гладуване е практика, която би дала положителни резултати за по-малко от 3 месеца. Това означава, че през това време, споменато по-горе, хората, които решат да отделят няколко часа за хранене и няколко за гладуване, ще могат да започнат да виждат промени във фигурата си.

Една от първите опции, които трябва да имате предвид, е така нареченото алтернативно гладуване през деня. При това трябва да спазвате диета един ден и след това да постите напълно на следващия ден. Известно е като „гладуване 5:2“, когато сте на диета пет дни в седмицата и постите останалите два дни.

Последният вариант, може би най-известният, е ежедневното гладуване с ограничено време. Тоест, човекът ще трябва да яде нормално в рамките на 7 часа и да отдели 17 часа за гладуване. Например, последното хранене ще бъде в 5:00 следобед, а първото в 10:00 сутринта на следващия ден. Трябва да се спомене, че при периодичното гладуване хората трябва да имат план за здравословно и балансирано хранене. Това ще гарантира, че процесът ще продължи по-малко време и ще остави положителни резултати.

Подобно на известната практика, има и един или друг магически трик, който ви позволява да отслабнете или да свалите тези килограми, които предизвикват главоболие. Сред дългия списък се откроява приемът на определени храни или зеленчуци или дори консумацията на мощни напитки, които без съмнение са известни с начина, по който трансформират човека.

Една от инфузиите за изгаряне на мазнини с най-дълга история е канелата и лимонът, които биха представлявали идеален вариант за отслабване и отслабване за кратко време. Приготвянето на тази инфузия е лесно и просто, а най-хубавото е, че не изисква много пари и много време. Ако искате да включите тази запарка от канела и лимон, имайте предвид следното:

Вземете четири пръчици канела и ги добавете към литър вода. След това се вари поне 10 минути. С като изтече посоченото време свалете тенджерата от котлона и оставете инфузията да престои за 10 минути. Накрая добавете сока от един лимон и запарката, която ще бъде вашият най-добър приятел в процеса на отслабване, ще е готова.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *