Невероятно природно средство за лечение на разширени вени! Стимулира и подобрява кръвообращението

Невероятно природно средство за лечение на разширени вени! Стимулира и подобрява кръвообращението
Прегледи: 694
5/5 (6 гласа)

Разширените вени в краката се появяват поради ненужно натрупване на кръв и въпреки че могат да бъдат окончателно елиминирани само чрез операция, промените в начина ни на живот могат да ни помогнат да намалим симптомите и възпалението. Чесънът за разширени вени е една от най-добрите алтернативи и можете да го използвате в различни лечения.

Чесънът съдържа алицин и аджоен, серни съединения, които оптимизират кръвообращението, като по този начин предпазват кръвоносните съдове от подуване и образуване на съсиреци.
Освен това има много мощни противовъзпалителни свойства, идеални за намаляване на възпалението на разширените вени и дискомфорта, който те могат да причинят, като спазми, сърбеж, болка, тежест, изтръпване и др.

Чесънът съдържа кверцетин, флавоноид, който помага за укрепване на вените и кръвоносните съдове, като по този начин ги предпазва от толкова много щети. Той предпазва артерията на аортата, като по този начин помага на изпомпваната от сърцето кръв да се разпределя правилно.


Може да ви интересува

Има деконгестантни свойства, което намалява дискомфорта от разширени вени на краката.
Поради всички тези причини е важно да включите чесън за разширени вени в ежедневната си диета. По този начин ще се възползвате от всичките му свойства и ползи за тялото си, тъй като също така предотвратява стареенето на клетките, понижава кръвното налягане, намалява холестерола, детоксикира тялото и избягва някои заболявания, като настинка.

Може да ви интересува:  Новата здравословна рецепта на майка ми за чисти черва и черен дроб

Как да намалим разширените вени с чесън: бързо и ефективно средство

Чесънът е отлична билка за намаляване на възпалението и симптомите на разширени вени. Освен това помага за разграждането на вредните токсини в кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението.

Нарежете шест скилидки чесън и ги поставете в чист стъклен буркан. Изцедете сока от три портокала и го добавете в буркана. Добавете и две супени лъжици зехтин. Оставете сместа да престои около 12 часа.

Разклатете бутилката и след това капнете няколко капки от разтвора върху пръстите си. Масажирайте подутите вени с разтвора с кръгови движения в продължение на 15 минути. Увийте мястото с памучна кърпа и оставете за една нощ. Повтаряйте ежедневно в продължение на няколко месеца.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *