Прочистете кръвоносните съдове и се предпазете от инфаркт с това растение!

Прегледи: 1 532
4.3/5 (9 гласа)

Като цяло фактори като загуба на тегло, увеличаване на физическата активност и намаляване на консумацията на храни, богати на холестерол, са мерки, които здравните експерти съветват за намаляване на образуването на плаки в артериите. Докато кръвоносните съдове са чисти и чисти, кръвта може да тече свободно. Понякога в кръвоносните съдове се натрупват малки запушвания. Тези препятствия са известни като плаки. Те се развиват, когато холестеролът се придържа към стената на артерията.

Така, когато имунната система открие проблем, това, което прави, е да изпрати белите кръвни клетки да атакуват холестерола. В най-лошия случай клетките образуват плака върху холестерола и се образува малко запушване, което увеличава риска от появата на инфаркт. По този начин, когато плаките растат, това може напълно да блокира кръвния поток в артерията.

За да отпушите артериите и да ги почистите правилно, е препоръчително да консумирате натурална инфузия от глог. Тази напитка помага за прочистване на артериите и поддържа здравето на целия организъм, тъй като помага за освобождаването на натрупаните токсини. Освен това помага в борбата със задържането на течности и намалява възпалението в тялото.

Ето как можете да приготвите тази запарка

Съставки

1 чаена чаша вода
1 чаена лъжица пресни или сушени плодове от глог

Начин на приготвяне

Първо сварете чаша вода и след това добавете глога. След това покрийте напитката, оставете я да престои 5 минути и накрая прецедете. Пийте по една чаена чаша на ден в продължение на 15 дни, след което направете почивка от 15 дни.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

 


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *