Най-мощното природно средство, което напълно елиминира СТАРЕЧЕСКИ ПЕТНА!

Най-мощното природно средство, което напълно елиминира СТАРЕЧЕСКИ ПЕТНА!
Прегледи: 668
5/5 (5 гласа)

С течение на времето тялото претърпява метаморфоза. Старческите петна, наричани още петна по черния дроб, са често срещани при възрастни над 50 години, но не е необичайно да се появят и при по-млади хора. Те нямат фиксиран размер, те са малки, плоски, овални, тъмни участъци по кожата. Те обикновено се появяват на гърба на ръцете, стъпалата, лицето, раменете и горната част на гърба и появата им е свързана с излагането на слънце през годините, през които кожата се е опитвала да се предпази от слънцето.

Защо се появяват старчески петна?
Старческите петна са причинени от хиперактивни пигментни клетки. Ултравиолетовата светлина ускорява производството на меланин, естествен пигмент, който придава цвета на кожата. Петната се появяват, когато меланинът се слепва или се произвежда във високи концентрации. Други фактори също благоприятстват появата му, като хормонални промени, замърсяване, тютюн, наркотици и стрес.

Може да ви интересува:  Плодът на 21 век за дълголетие! Лекува от глава до пети


Може да ви интересува

Предлагаме Ви най-мощното природно средство, което напълно елиминира старческите петна

МАСКА ОТ ОВЕСЕНО БРАШНО И ЛИМОН

За да приготвите тази маска за петна по кожата, смесете 1 супена лъжица овесено брашно с половин лимонов сок до получаване на хомогенна паста. След това го нанесете върху петната и оставете да действа около двадесет минути, преди да го отстраните с топла вода. Прилагането на тази маска непрекъснато върху лицето и ръцете ви помага с времето да изсветлите и премахнете кафявите петна, които се появяват върху зрялата кожа. Трябва да прилагате маската три пъти седмично, докато видите резултатите.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *