Прочиства кръвта и черния дроб! Стара рецепта, всички токсини напускат тялото

Прегледи: 1 079
5/5 (16 гласа)

Ден след ден ние излагаме тялото на всякакви токсини. Основната функция на черния дроб е да филтрира всички онези токсини и вредни вещества, които са вредни за здравето на нашето тяло и които могат да го изложат на риск. Ето защо е толкова важно да се грижим за този орган чрез здравословни навици на живот и да обръщаме внимание на неговата чистота и пречистване, за да насърчим изхвърлянето на натрупаните токсини и да защитим правилното му функциониране по всяко време.

Кръвта е течността, която циркулира в нашето тяло, като функцията на нашите тъкани и органи поддържа жизнените им функции. Той е и един от най-важните показатели за нашето здраве, затова е необходимо да го поддържаме чист от отпадъците, които самата кръв носи и пречистен от токсини и нечистотии от тялото ни.

Предлагаме Ви домашен лек за прочистване на кръвта и черния дроб! 

Съставки

Карамфил – 20 бр
Дафинови листа – 6 бр
Розмарин – 2 стръка
Вода – 500 мл
Червен лук – 2 глави
Лимон – 1 бр

Начин на приготвяне

В тенджера добавяме карамфила, дафиновите листа, розмарина, нарязания на едро червен лук и наливаме водата. Варим за 20 минути и изключваме котлона. Оставяме напитката да се охлади и я прецеждаме. Добавяме лимоновия сок и разбъркваме. Пием по една чаша след основното хранене. Съхраняваме напитката в хладилник до 2 дни. Повтаряме тази процедура в продължение на 7 дни.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *