Прочиства черния дроб и червата за 3 дни! Всички токсини напускат тялото по естествен начин

Прочиства черния дроб и червата за 3 дни! Всички токсини напускат тялото по естествен начин
Прегледи: 1 710
5/5 (13 гласа)

Една от основните функции на черния дроб е да произвежда жлъчка, за да помогне за разграждането и изгарянето на мазнините. Освен това е отговорен за пречистването на кръвта и превръщането на храната в енергия.

Черният дроб е една от жертвите на лошите ни навици и е един от най-важните органи в тялото. Разположен в горната дясна част на корема, той е отговорен за пречистването на кръвта, превръщането на храната в енергия и производството на жлъчка, за да помогне за разграждането на мазнините в червата. Той е в състояние да се очисти, като изпрати токсини в червата за екскреция.

Това е съвършена система, осъществяваща множество жизненоважни процеси за функционирането на организма. Освен това е център на телесната химия и регулатор, наред с други функции, на количеството кръв в тялото.


Може да ви интересува

Неговата сила и потентност обаче е уязвима от лоши навици в начина на живот и прием на токсични вещества, лекарства и алкохол. Цироза, хепатит или мастен черен дроб са най-честите проблеми.

Може да ви интересува:  Чаят, който лекува всичко! Елиминира камъните в бъбреците и намалява холестерола

Прекомерната консумация на мазнини предизвика възпаление или запушване на жлъчните канали, поради което се препоръчва здравословна диета, с добра консумация на плодове и вода и избягване на алкохолни напитки.

Естествените продукти като плодове и зеленчуци осигуряват фибри, които помагат на черния дроб да премахне токсините от тялото. Тези храни, освен че осигуряват хранителни вещества и антиоксиданти, съдържат витамини и минерали, необходими за нормалното функциониране на организма.

Предлагаме Ви един домашен лек, който ще помогне за прочистването на черния дроб и червата! 

Съставки

1 грейпфрут
1 зелена ябълка
1 лимон
2 круши
10 г джинджифил
300 мл вода

Начин на приготвяне

Обелване и нарпзваме на дребно грейпфрута, ябълката, лимона, крушите и парчето джинджифил. Добавяме съставките в блендер и наливаме водата. Смиламе до получаването на хомогенна течност. Прецеждаме през цедка и изпиваме. Пием по една чаша на празен стомах в продължение на 3 дни.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *