Невероятната инфузия за контролиране и намаляване на триглицеридите в тялото

Прегледи: 546
5/5 (13 гласа)

Поддържането на здравословни хранителни навици помага на тялото ни да функционира правилно и да не страда с течение на времето от болести и неразположения. Триглицеридите са молекули, от които тялото се нуждае, за да изпълнява основните си функции. Но когато имаме високи триглицериди е необходимо да ги намалим.

Както при холестерола, прекомерното му натрупване запушва артериите и затруднява кръвообращението. Поради тази причина е необходимо нивата му да се поддържат балансирани, чрез консумация на естествени храни със свойства, които улесняват тяхното разграждане.

Предлагаме Ви една невероятната инфузия за контролиране и намаляване на триглицеридите в тялото. Тази напитка ще ви помогне да поддържате триглицеридите в баланс.

Може да ви интересува:  Плодът, който облекчава диарията и се бори с чревните паразити

Може да ви интересува

Чай с канела

Канелата има химични съединения, полезни за елиминирането на триглицеридите и глюкозата в кръвта. Консумирането на тази инфузия в умерени количества помага за контролиране на възпалението и проблемите с кръвообращението.

Съставки

1 чаша вода (250 мл)
1 чаена лъжичка канела на прах
1 чаена лъжица мед
лимонов сок по желание

Начин на приготвяне

Кипнете водата, свалете я от котлона и добавете една чаена лъжичка канела. Оставете да престои 10-15 минути и подсладете със супена лъжица мед. Приемайте по чаша половин час преди основното хранене.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *