Нощната инфузия, която ще ви помогне да изгорите коремните мазнини и да отслабнете

Прегледи: 463
5/5 (9 гласа)

Когато целта е да отслабнете, важно е да поддържате здравословна диета и да избягвате храни и дейности, които могат да забавят този процес по някакъв начин. Ако човек има добри хранителни навици, но въпреки това не отслабва, това най-вероятно е задържане на течности.

Този проблем може да се види особено в краката, корема и задните части, така че могат да се правят различни инфузии по естествен начин, които ви позволяват да отслабнете малко и които несъмнено ще работят като изгарящи мазнини, диуретици, за намаляване на корема и отслабване, докато спите.

Инфузия за изгаряне на мазнини – чай от канела


Може да ви интересува

Канелата има много ползи за здравето. Това е противовъзпалителна подправка, което означава, че ще ви помогне да се отпуснете и да намалите цялостното физическо натоварване. Канелата също така помага за увеличаване на инсулиновата чувствителност и понижаване на кръвната захар, два жизненоважни фактора за загуба на тегло.

Канелата е подправка с много мощни свойства за отслабване, тъй като намалява глада, стимулира храносмилането, намалява възпалението в корема и намалява нивата на лошия холестерол в кръвта.

Може да ви интересува:  Една много вкусна, отдавна забравена рецепта от дядо, която изненадва всички! Вкусно и здравословно

Съставки

Вода – 250 мл
1 чаена лъжица канела на прах
1 чаена лъжица мед

Начин на приготвяне

Трябва да сложите 250 мл вода в тенджера и да заври. След като водата заври, оставете я да престои, докато стане хладка. С топла или вече студена вода добавете една чаена лъжица канела на прах и разбъркайте сместа. След това трябва да оставите сместа от вода и канела да престои половин час.

След половин час почивка трябва да прецедите с помощта на цедка или филтърна хартия остатъците от канела, които са останали в сместа. Сега трябва да добавите малка лъжица мед към чая с канела и след това да разбъркате отново. Трябва да изпиете чая точно преди да заспите.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *