Гастритът изчезва завинаги, ако приемате този натурален лек!

Прегледи: 2 745
4.9/5 (15 гласа)

Гастритът е състояние, което засяга лигавицата на стомаха на човек, което го кара да се възпали. Някои случаи на гастрит могат да бъдат лекувани у дома с прости средства. Има много фактори, които могат да предизвикат рецидив на гастрит. Те включват:

  • прекомерна консумация на алкохол
  • дългосрочна употреба на болкоуспокояващи
  • бактерията Helicobacter pylori (H.pylori)
  • инфекции
  • стрес

Въпреки че има случаи, в които е необходимо медицинско лечение за лечение на гастрит, много хора откриват, че могат да се справят със симптомите у дома. Гастритът обикновено не се счита за сериозно състояние.

Симптомите на гастрит включват:

  • гадене
  • повръщане
  • чувство на дискомфорт или парене в стомаха
  • чувство на ситост след ядене само на малко количество

Може да ви интересува

Гастритът изчезва завинаги, ако приемате този натурален лек!

Зелен чай с мед от манука

Зеленият чай и медът от манука могат да помогнат за успокояване на стомаха ви. Пиенето на зелен или черен чай поне веднъж седмично може значително да намали разпространението на H. pylori в храносмилателния тракт.

Медът от манука също може да бъде полезен, тъй като съдържа антибактериални свойства, които помагат за противодействие на инфекцията. Медът от манука се предлага в аптеките и онлайн.

Какви са ползите от зеления чай с мед от манука?

Тази е рецептата за инфузия на зелен чай с мед от манука, една от най-добрите напитки, които могат да се използват за лечение на гастрит, рискът може да бъде сведен до минимум. pylori бактерии, основната участваща в храносмилателните заболявания.

Може да ви интересува:  Най-доброто естествено средство за прочистване на черния дроб! Само 3 съставки!

Зеленият чай е една от напитките с най-много свойства в света на чайовете, тъй като не само помага за насърчаване на загуба на тегло, но също така съдържа различни биоактивни съединения, като кофеин, катехини и полифеноли, които могат да намалят обиколката на корема и също така улесняват храносмилането, регулира червата и се бори със задържането на течности.

От своя страна, медът от манука е вид мед, който се произвежда само от новозеландски пчели и напоследък стана модерен поради всички предимства, които може да има. Например, антимикробният ефект, бързото зарастване на рани, което може да помогне за елиминирането на често срещани инфекции и сериозни язви, свързани с диабетно стъпало. !

Съставки

250 мл вода
7 г зелен чай
15 грама мед от манука

Начин на приготвяне

Добавете зеления чай към чаша вряла вода. Покрийте напитката и я оставете да престои около 10 минути. След това време се прецежда с цедка и се добавя медът. Консумирайте напитката 2 пъти на ден, поне 3 пъти седмично.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *