Естествен начин за прочистване на белите дробове! Отхрачващо средство. Мощна рецепта

Прегледи: 1 762
4.8/5 (11 гласа)

Белите дробове са един от най-важните органи в човешкото тяло, тъй като ни позволяват да получаваме кислорода, необходим за живота. Ето защо грижата за тях е от съществено значение, за да се радваме на добро здраве. А за предотвратяване на болести няма нищо като естествено почистване на дихателните пътища.

Белите дробове имат две основни функции: едната е да получават кислород от въздуха, който отива в тялото, за да работи правилно, а другата е да елиминират въглеродния диоксид, отпадъците, които тялото произвежда по-късно.

Възможно е да се облекчат симптоми като кашлица, прекомерна слуз, проблеми с дишането и много други белодробни заболявания чрез домашни средства. И има много ароматни и лечебни растения, които могат да подобрят състоянието на дихателните пътища и да подобрят белодробните заболявания.

Може да ви интересува:  Изхвърлих токсините от тялото си! БЕЗ ДИЕТА! Прочистване на дебелото черво и отслабване

Може да ви интересува

Естествен начин за прочистване на белите дробове!

Съставки

2 портокала
1 лимон
Корен от джинджифил – 20 г
1/2 чаена лъжица куркума
1 щипка черен пипер

Начин на приготвяне

Обелваме и нарязваме на парчета портокалите, лимона и джинджифила. Добавяме ги в блендер. Накрая добавяме куркумата и черния пипер. Смиламе добре всички съставки и изсипваме сместа в буркан. Съхраняваме в хладилник.

Начин на употреба

Поставяме една чаена лъжица от сместа в чаша вода, разбъркваме и изпиваме. Повтаряме тази процедура три пъти на ден в продължение на 5 дена.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *