Премахнете камъните в бъбреците и почистете пикочните пътища с този натурален лек

Премахнете камъните в бъбреците и почистете пикочните пътища с този натурален лек
Прегледи: 37 461
4.6/5 (63 гласа)

Пикочната система, част от която са бъбреците, играе много важна роля в човешкото тяло, тъй като е отговорна за филтрирането на токсините от кръвта и последващото им елиминиране чрез урината.

Понякога, когато урината се концентрира, например поради дехидратация, минералите кристализират и се свързват заедно, за да образуват камъни в бъбреците. Те могат да засегнат всяка част на пикочните пътища, от бъбреците до пикочния мехур.

Повечето камъни в бъбреците излизат от тялото без медицинска помощ. В зависимост от случая може да се наложи да приемате само болкоуспокояващи и много вода, за да отделите камък от бъбреците.

Лимон и ябълков оцет


Може да ви интересува

Чрез комбиниране на лимонов сок с ябълков оцет, неговите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства оптимизират бъбречните функции и спомагат за подобряване на производството на урина, за да насърчат почистването на пикочните пътища.

Антиоксидантите са естествени или създадени от човека вещества, които могат да предотвратят или забавят някои видове увреждания, причинени на клетките от свободните радикали. Свободните радикали могат да увредят клетките, да допринесат за процеса на стареене и също могат да допринесат за развитието на заболявания като рак, диабет и сърдечни заболявания.

Може да ви интересува:  Растението, което намалява излишната захар в кръвта

Тялото ни използва антиоксиданти, за да балансира свободните радикали. Така свободните радикали не могат да увредят други клетки. Антиоксидантите могат да защитят и да обърнат някои от щетите и също така да повишат имунитета ви.

Съставки

Сок от ½ лимон
1 чаша топла вода 
1 супена лъжица органичен ябълков оцет 

Начин на приготвяне и на консумация

Първо добавете сока от половин лимон към чаша топла вода. След това го смесете с ябълковия оцет. Накрая пийте напитката на празен стомах, поне 3 седмици подред.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.


Препоръчани рецепти

 


Последни рецепти

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *