Кристално чисти черва и черен дроб! Само за 3 дни!

Прегледи: 21 591
4.5/5 (24 гласа)

През целия ден в тялото ни се генерират милиони органични функции и биохимични реакции. Те естествено генерират метаболитни отпадъци, обикновено наричани свободни радикали. Те до голяма степен са отговорни за клетъчното увреждане, стареенето и дегенерацията. Тъй като човешкото тяло е много мъдро и съвършено проектирано, то има свои механизми за борба и изгонване на тях.

Всички сме чували за антиоксиданти, фито и микроелементи, които помагат за предотвратяване и възстановяване на щетите, причинени от свободните радикали. Голямо количество от тези антиоксиданти идва от храните, които консумираме ден след ден. Където ги намираме в по-големи количества е в храните от растителен произход, особено в пресните плодове и зеленчуци.

От друга страна, за да елиминира тези съединения, които са вредни за нашето здраве, човешкото тяло също е проектирало естествен механизъм за пречистване. Той се активира главно през нощта, по време на нашите часове за почивка, и се състои от жизненоважни органи като черния дроб, бъбреците, белите ни дробове и кожата. Ето защо, когато се събудим, обикновено уринираме веднага, кожата на лицето ни е по-мазна или имаме лош дъх и бял език. Също така през първите часове на деня обикновено имаме първото изхождане.

Предлагаме Ви един домашен лек за кристално чисти черва и черен дроб! Само за 3 дни!

Съставки

Чесън – 3 скилидки
Джинджифил – 5 г
Куркума на прах – 1 чаена лъжица
Зелена ябълка – 1 бр
Листа от мента – 5 бр
Лимон – 1 бр
Вряла вода – 1 литър

Начин на приготвяне

Обелваме и нарязваме чесъна и джинджифила и ги поставяме в тенджера. Добавяме куркумата на прах и листата от мента. Измиваме с вода и сода бикарбонат ябълката и лимона. Нарязваме ги на парчета и ги добавяме към останалите съставки. Наливаме врялата вода и покриваме тенджерата с капак. Оставяме да престои за 10 минути. Прецеждаме в чаша и готово за прием. Пием по една чаша 3 пъти на ден в продължение на 3 дни.


ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *