Масло чудо, което премахва болките в гърба завинаги!

Прегледи: 511
5/5 (10 гласа)

Болката в гърба е всяко заболяване, което се появява на нивото на гръбначния стълб. Тя може да варира от малък постоянен дискомфорт до внезапен изблик на остра болка, която затруднява движението. Може да се появи бързо след падане или при вдигане на много тежък предмет или може да се увеличи прогресивно. Освен това болката може да се простира надолу по крака. Огъването, усукването, повдигането, изправянето или ходенето могат да го влошат.

Видове болки в гърба:

Лумбалгия. Тя е най-често срещаната и засяга областта между основата на ребрата и началото на бедрото.
Дорсалгия. Също така е много често и засяга областта между основата на шията и плаващите ребра.
Цервикалгия. Това е болка в цервикалната област. Това не е много често заболяване, въпреки че причинява значителен дискомфорт и болка.

Масло чудо, което премахва болките в гърба завинаги!


Може да ви интересува

Маслото от крил е едно от големите бижута на храната благодарение на атрактивните си хранителни стойности. По-конкретно, маслото от крил се отличава със съдържанието си на Омега 3 мастни киселини, постигайки голямо подобрение в качеството на живот и получаване на ползи в множество категории.

Тази добавка осигурява Омега-3 и холин, които се открояват като две ключови хранителни вещества, широко доказани, че имат множество ползи за здравето. В допълнение, той съдържа фосфолипиди, които го карат да бъде естествено включен по-ефективно в клетките на нашето тяло.

Може да ви интересува:  Любимата билка на българите крие неподозирани лечебни свойства

Ползи от маслото от крил

Помага в борбата с възпалението

Доказано е, че омега 3 мастните киселини, като тези, открити в маслото от крил, имат важни противовъзпалителни функции в тялото. Всъщност маслото от крил може да бъде дори по-ефективно в борбата с възпалението, отколкото други морски източници на омега 3, тъй като изглежда по-лесно за използване от тялото ни.

При хора с леко повишени нива на мазнини в кръвта, приемането на добавки с масло от крил от 1000 mg дневно подобрява маркера за възпаление по-ефективно от ежедневната добавка на омега-3 от 2000 mg.

За намаляване на болките в ставите

Тъй като маслото от крил изглежда помага за намаляване на възпалението, то може също да подобри симптомите на артрит и болки в гърба и ставите, които често са резултат от самото възпаление. Маслото от крил значително намалява сковаността, функционалното увреждане и болката при пациенти с ревматоиден артрит или остеоартрит.

Подобрява кръвните липиди и здравето на сърцето

Рибеното масло може да подобри нивата на липидите в кръвта, а маслото от крил изглежда също е ефективно. Може да бъде особено ефективен при намаляване на нивата на триглицеридите и други мазнини в кръвта, както при хора със затлъстяване, така и при млади възрастни.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *