Само 2 съставки, които ви помагат да отслабнете, докато спите и премахват подуването на краката

Прегледи: 15 665
4.5/5 (24 гласа)

Хората, които се опитват да отслабнат, често срещат няколко препятствия, въпреки че практикуват спорт и се хранят балансирано. Една от причините, поради които не е лесно да свалите килограми, е задържането на течности. Поради тази причина трябва да включим някои екстри в диетата си, които помагат на тялото ни да постигне целите, които имаме предвид.

Чайовете и запарките са чудесна алтернатива за тези хора, които искат да отслабнат. Това са натурални продукти, които освен че хидратират организма, спомагат за утоляване на глада и улесняват изхвърлянето на излишните течности.

В зависимост от това какво търсите, някои инфузии ще бъдат по-препоръчителни от други. Някои ще ви помогнат да отслабнете, други ще помогнат за задържане на течности, а трети ще помогнат за изгаряне на мазнини. Освен това, тези чайове са много лесни за намиране, тъй като ако не се продават директно във вашия супермаркет, можете да получите техните съставки в билков магазин на много достъпна цена и да ги приготвите сами.

Можете наистина да направите своя собствена инфузия въз основа на вашите нужди и да я направите много по-пълна. Така по-лесно ще постигнете целта си, каквато и да е тя. Ако искате да отслабнете, чаят от канела и мед ще ви помогне да отслабнете, докато спите. Също така е идеален за намаляване на подуването на краката поради способността му да елиминира токсините и задържаните течности от тялото ни.

Как да си приготвим чай за отслабване с канела и мед

За да направите чай за отслабване с канела и мед, просто затоплете 300 мл вода, но без да я оставяте да заври, и добавете 3 пръчици канела заедно с една чаена лъжичка мед. Покрийте и  оставете да престои за 10 минути, преди да премахнете клонките.

Изпийте горещо, за да се възползвате максимално от неговите свойства за изгаряне на мазнини. Ако искате да подобрите вкуса му, можете да добавите резен лимон преди да го консумирате.

Ако го приемате преди хранене, ще се възползвате от засищащата му сила, но също така е препоръчително да го пиете преди лягане, за да може тялото да се възползва от капацитета му за изгаряне на мазнини и да действа, докато спите.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *