Триковете на баба за лесно, бързо и здравословно отслабване

Прегледи: 40 686
4.8/5 (244 гласа)

Здравословното хранене и физическата активност, това са ключовете към отслабването и запазването на здравето, и те ще бъдат и първите две стъпки, които трябва да предприемете. Но ако искате да ускорите загубата на излишни килограми, има някои малки трикове, които могат да ви помогнат.

Ябълков оцет

По-сладък и по-деликатен от винения оцет, ще ви е по-лесно да се съгласите да изпиете няколко малки глътки ябълков оцет сутрин, за да ускорите премахването на мастните натрупвания. Тази храна, която също е богата на витамини и минерални соли, дори ако вероятно никога не сте си го представяли, има силата да разтваря мастните натрупвания. Следователно можете да го приемате сутрин с чаша топла вода и малко мед около 30 минути преди закуска, за да задействате веднага метаболизма си.

Зелен чай

Пиенето на зелен чай е много полезно за здравето и се бори със стареенето. Освен това помага за премахване на излишните килограми и липидни отлагания, защото подобрява пропускливостта на червата и благоприятства раждането на нови добри бактерии. По този начин подобрява процеса на усвояване и елиминиране на излишните вещества в тялото ви.

Магданоз

Не го използвайте във всички ястия, но го добавяйте към рецептите си от време на време. Всъщност магданозът има диуретични свойства, които могат да противодействат на задържането на вода, като също така предотвратяват превръщането на всички тези наскоро погълнати мазнини в клетки. Той също така регулира кръвната ви захар.

Сок от моркови

В допълнение към многобройните си лечебни свойства, като високото съдържание на витамини и антиоксиданти, сокът от моркови е идеална добавка за задоволяване на апетита. Изпийте чаша сок от лопен сутрин, за да започнете деня с енергия, или използвайте това лекарство между храненията, за да ограничите апетита си.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *