Как да премахнете жълтеникавия цвят от ноктите! Едно безпогрешно средство

Прегледи: 175
5/5 (9 гласа)

Въпреки че жълтеникавите нокти не са болезнени или вредни, това е проблем, който прави ръцете много грозни и от който голяма част от населението страда в даден момент от живота си. Това състояние може да бъде причинено от продукти, които използваме ежедневно (лосиони или лакове за нокти), от дисбаланс в нашето здраве, хранителен дефицит, излишък на витамин А, поява на гъбички или от тютюн.

Добрата новина е, че има някои естествени домашни средства, които са много ефективни, за да ви помогнат да се отървете от това неприятно пожълтяване. Днес ще ви покажем едно безпогрешно средство!

Масло от чаено дърво и зехтин

Маслото от чаено дърво е едно от най-полезните масла, които съществуват за лечение на различни състояния на кожата, косата и ноктите. Това е така, защото това е продукт с невероятни овлажняващи, фунгицидни, антибактериални и лечебни свойства.

Начин на приготвяне

Смесете пропорционално няколко капки зехтин с няколко капки масло от чаено дърво. Сместа трябва да се събира в супена лъжица, така че не правете много. Нанесете сместа върху ноктите си с помощта на памучен тампон и оставете да действа 15 минути. Когато ноктите абсорбират съставката, можете да отстраните остатъците от маслото от ръцете си с топла вода.

Повтаряйте този процес няколко пъти на ден, докато външният вид на ноктите ви се подобри.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *