Отлично домашно средство за елиминиране на токсините и отпадъците от кръвта

Прегледи: 1 862
4.2/5 (4 гласа)

Кръвта е течността, която циркулира в нашето тяло с функцията както нашите тъкани, така и органи да поддържат жизнените си функции. Тя е и един от най-важните показатели за нашето здраве, така че е необходимо да я поддържаме чиста от отпадъците, които самата кръв транспортира и пречистена от токсини и нечистотии от тялото ни.

Важността да поддържате кръвта си чиста:

Кръвта е отговорна за транспортирането на телесни отпадъци, така че може да бъде замърсена от различни причини, като например следните:

  • Диета, богата на токсични вещества и мазнини, които повишават нивата на холестерола в кръвта.
  • Неправилно функциониране на бъбреците и черния дроб, органи, които са отговорни за отстраняването на токсините от кръвта.
  • Натрупване на токсини и отпадъци в кръвния поток, което води до проблеми с акнето.

Тези причини могат да доведат до здравословни проблеми като много високи нива на холестерол и кожни инфекции и заболявания като наднормено тегло, диабет и други респираторни заболявания, които можем да избегнем, ако поддържаме кръвта си чиста и пречистена.

Предлагаме ви едно отлично домашно средство за елиминиране на токсините и отпадъците от кръвта. С този пречистващ процес не само ще можете да избегнете възможни заболявания, но и ще поддържате по-здрава и млада кожа.

Чесън, много мощно почистващо средство

Чесънът има диуретични свойства, които благоприятстват елиминирането на телесните течности, което го прави много подходящ при ревматизъм и воднянка.
Неговите пречистващи свойства спомагат за увеличаване на производството на ензими, които гарантират, че черният дроб правилно елиминира токсините от нашето тяло.

За пречистване на кръвта можете да дъвчете няколко парчета чесън всеки ден.

Можете обаче да увеличите ползите от него, като го смесите с червено вино. Тази напитка от чесън и червено вино, освен че пречиства кръвта, ще ви помогне да активирате метаболизма си и да намалите нивата на мазнини и сол в тялото.

Съставки

12 скилидки чесън
1 бутилка вино

Начин на приготвяне

Трябва да нарежете 12 скилидки чесън и да ги поставите в бутилка червено вино и да го оставите да престои две седмици на място, където грее слънце, преди да го консумирате.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

1 коментар за “Отлично домашно средство за елиминиране на токсините и отпадъците от кръвта

  1. Стефка Асенова

    Всичко това е много хубаво , но бихте ли споделили и как точно да се консумира ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *