Натурално средство за повдигане на увиснали клепачи

Прегледи: 280
4.4/5 (12 гласа)

С течение на времето кожата губи стегнатост и еластичност поради намаленото производство на колаген, което може да доведе до появата на гънки по кожата и в много случаи тя започва да увисва поради гравитацията. Пример за този процес на стареене е появата на увиснали клепачи, които освен че са ключов признак на зряла възраст, могат да попречат на зрителното поле на човека, затруднявайки неговия оптичен капацитет.

За щастие има начини да забавите този процес или да го обърнете, когато започне да се случва. Въпреки че много алтернативи за премахване на излишната кожа на клепачите предполагат лягане под ножа, има и естествени решения, които могат да помогнат за подобряване на външния вид на лицето и коригиране на проблема.

Лайката е отлично домашно лекарство за увиснали клепачи, тъй като нейното противовъзпалително свойство ви позволява да скриете кожната торбичка, която пада върху окото. Ефективен начин за използване на лайка за увиснали клепачи е чрез поставяне на торбички с лайка върху очите, за да направите това, трябва да направите запарка от лайка и след това да охладите торбичката.

Когато торбичката се охлади, легнете на удобно място и я поставете върху очите си за поне 20 минути. За да даде резултат това домашно средство, то трябва да е постоянно, затова се препоръчва да повтаряте процеса всяка вечер преди лягане.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *