Домашна рецепта, която стимулира черния дроб и помага за лесното премахване на чревните паразити

Прегледи: 2 996
5/5 (14 гласа)

Има естествени средства, които могат да ни помогнат да премахнем чревните паразити по лесен начин, стига проблемът да е незначителен, тъй като в случай на по-сериозни усложнения като загуба на тегло без видима причина , и редовни инфекции на пикочните пътища, най-добре е незабавно да посетите специалист.

Понякога, без да знаем, можем да страдаме от чревни паразити, така че е необходимо да се обезпаразитяваме поне два пъти годишно, така че можете да се възползвате от някои сокове, за да намалите шансовете да страдате от тях. Ето защо по този повод споделяме една рецепта за сок, която ще ви помогне да премахнете паразитите и да продължите да се грижите за здравето си и това на семейството си.

Съставки

1 голям грейпфрут
1 супена лъжица зехтин

Начин на приготвяне

Поставете обеления и почистен от семките грейпфрут в блендера заедно със зехтина. Пасирайте и ако желаете може да подсладите с малко мед или заместител на захарта. Прецедете и се насладете. Пийте по една чаша на ден сутрин на празен стомах.

Грейпфрут

Грейпфрутът се състои от ензими, които стимулират черния дроб и благоприятстват неговата детоксикация. Както при ябълките, той е богат на ябълчена киселина и антиоксидантни каротеноиди, вещества, които го правят един от най-ефективните плодове за почистване на този важен орган от нашето тяло. По същия начин високото му съдържание на нарингенин позволява на грейпфрута да има способността да разгражда мастните киселини, натрупани в черния дроб, и да ги изхвърля.

Зехтин

Зехтинът е безопасно естествено лекарство, което може да помогне в борбата срещу заразяване с червеи. За щастие, зехтинът има лечебни свойства, които позволяват унищожаването на тези червеи.

Зехтинът е храносмилателен тоник и добър източник на здравословни мазнини. Тези мазнини съдържат различни съединения, известни като мастни киселини. Тези мастни киселини се използват от тялото за извършване на много жизненоважни функции, като производство на енергия, поддържане на здравето на кожата и регулиране на имунната система. Тези съединения също имат антимикробни свойства, което означава, че могат да помогнат в борбата с опаразитяването с кръгли червеи.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *